Rólunk

Az Inoxer Kft. előde társas vállalkozásként 1998-ban kezdte meg tevékenységét, rozsdamentes nemesacél termékek, berendezések tisztításával, felület kezelésével és a felületkezeléshez szükséges anyagok forgalmazásával. Az átalakulását követően jelenlegi formában 2004 óta működik.

A legkülönbözőbb üzemek, technológiai rendszerek, illetve gép és technológiai berendezéseket gyártó és üzemeltető, illetve beszállító vállalatoknál, karbantartás, speciális tisztítás, felületkezelés területén szerzett többéves szakmai tapasztalattal rendelkezik. Ide tartozik a rozsdamentes nemesacél felületek, sav-, korrózió-, hőálló-, ausztenitesacél, oxidmentesítése, tisztítása, pácolása, passziválása, kézi csiszolása, kézi polírozása, elektropolírozása, üveggyöngy- és szemcsefúvatása. Alumínium, réz, bronz felületek kezelése. Precíziós és optikai felületek kezelése, fényezése, kémiai és mechanikai eljárásokkal, az acélipar, az autóipar, az alumíniumipar, az energiaipar, az élelmiszeripar, a vegyipar, a gépipar és az építőipar területén. Rendszeresen közreműködünk számos hazai vállalat mellett külföldi cégek partnereként, beszállítójaként egyaránt.

Az Inoxer Kft. elkötelezett a minőségi szolgáltatás megvalósításában a megrendelések pontos határidőre történő elkészítésével!